Inschrijvingen!!

Ons 42ste werkjaar zit er nog niet helemaal op, maar toch denken we al voorzichtig aan ons volgend werkjaar. Binnenkort sluiten we officieel de JA-deuren voor de zomervakantie en maken ons klaar voor een nieuw werkjaar.Hoog tijd om opnieuw in te schrijven.

 

Maar eerst nog zorgen dat jullie er ook volgend jaar kunnen bij zijn: inschrijven dus! Let wel, huidige leden krijgen voorrang op nieuwe leden. Ook broers of zussen van huidige leden krijgen voorrang op nieuwe. We zijn genoodzaakt om per groep een maximum aantal kinderen toe te laten. Het is dus heel belangrijk tijdig in te schrijven.

 

Inschrijven voor het nieuwe werkjaar kunt u uiterlijk tot 15 juni 2019. Na deze datum worden de lijsten aangevuld met nieuwe leden of leden die op de wachtlijst staan.

Vooral op Dag van de Jeugdbeweging is de vraag groot naar een T-shirt met het logo van de Durvertjes. Daarom de mogelijkheid om samen met het inschrijvingsgeld een T-shirt te bestellen. Begin september kunnen deze kwalitatieve T-shirts gepast worden.

De kostprijs:           

  • Eerste kind                  € 150 (Met T-shirt) – € 135 (Zonder T-shirt)

  • Tweede kind               € 150 (Met T-shirt) – € 135 (Zonder T-shirt)

  • Derde kind                  € 125 (Met T-shirt) – €110 (Zonder T-shirt)

 

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen en door te sturen EN over te schrijven op onderstaand rekeningnummer. De inschrijving is pas definitief na het storten van het inschrijvingsgeld.

 

BE67 9731 9189 0787 met de vermelding ,,lidgeld met/zonder Tshirt + naam + voorna(a)m(en)’’ en dit voor 15 juni 2019.

 

Vele groeten, de monitoren

 

PS: Praktische vragen? info@durvertjes.be of 0479-288507

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now