top of page

Inschrijvingen!!

Ons 48ste werkjaar zit er nog niet helemaal op, maar toch denken we al voorzichtig aan ons volgend werkjaar. Binnenkort sluiten we officieel de JA-deuren voor de zomervakantie en maken ons klaar voor een nieuw werkjaar.Hoog tijd om opnieuw in te schrijven.

 

Maar eerst nog zorgen dat jullie er ook volgend jaar kunnen bij zijn: inschrijven dus! Let wel, huidige leden krijgen voorrang op nieuwe leden. Ook broers of zussen van huidige leden krijgen voorrang op nieuwe. We zijn genoodzaakt om per groep een maximum aantal kinderen toe te laten. Het is dus heel belangrijk tijdig in te schrijven.

 

Inschrijven voor het nieuwe werkjaar kunt u uiterlijk tot 15 juni 2024. Zoals gewoonlijk is er al veel vraag van nieuwe leden om in te schrijven. Na deze datum worden de lijsten aangevuld met nieuwe leden of leden die op de wachtlijst staan.
 

Vooral op Dag van de Jeugdbeweging is de vraag groot naar een T-shirt met het logo van de Durvertjes. Daarom de mogelijkheid om samen met het inschrijvingsgeld een T-shirt te bestellen. Begin september kunnen deze kwalitatieve T-shirts gepast worden.

 

Het inschrijvingsgeld bedraagt 150€. Wie er een T-shirt bij wil, betaalt 165€. 

 

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen.

 

bottom of page