Inschrijvingen!!

Ons 44ste werkjaar zit er nog niet helemaal op, maar toch denken we al voorzichtig aan ons volgend werkjaar. Binnenkort sluiten we officieel de JA-deuren voor de zomervakantie en maken ons klaar voor een nieuw werkjaar.Hoog tijd om opnieuw in te schrijven.

 

Maar eerst nog zorgen dat jullie er ook volgend jaar kunnen bij zijn: inschrijven dus! Let wel, huidige leden krijgen voorrang op nieuwe leden. Ook broers of zussen van huidige leden krijgen voorrang op nieuwe. We zijn genoodzaakt om per groep een maximum aantal kinderen toe te laten. Het is dus heel belangrijk tijdig in te schrijven.

 

Inschrijven voor het nieuwe werkjaar kunt u uiterlijk tot 20 augustus 2021. 

Dit jaar zijn we genoodzaakt geweest een extra locatie bij te huren, werd extra corona-materiaal aangekocht en hebben we gepoogd met enkele goodie-knutsel-bags het JA tot bij jullie thuis te brengen. Vorig werkjaar was er ook al een korting op het inschrijvingsgeld.

 

Om opnieuw een beetje tegemoet te komen aan de activiteiten die door overmacht niet konden doorgaan, kunnen we voor de huidige leden een korting geven voor volgend werkjaar: 90€ ipv 135€ (zonder T-shirt). Wie een T-shirt wenst, betaalt 105€.

 

NIEUWE leden betalen 135€ (150€ met een T-shirt). 

 

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen en door te sturen EN over te schrijven op onderstaand rekeningnummer. De inschrijving is pas definitief na het storten van het inschrijvingsgeld. Een overzicht van je inschrijving en verzoek tot betaling, ontvangt u in de mailbox!

 

BE67 9731 9189 0787 (Jeugdatelier De Durvertjes) met de vermelding ,,lidgeld met/zonder Tshirt + naam + voorna(a)m(en)’’ en dit voor 20 augustus 2021.

 

Vele groeten, de monitoren

 

PS: Praktische vragen? info@durvertjes.be of 0479-288507