Inschrijvingen!!

Ons 43ste werkjaar zit er nog niet helemaal op, maar toch denken we al voorzichtig aan ons volgend werkjaar. Binnenkort sluiten we officieel de JA-deuren voor de zomervakantie en maken ons klaar voor een nieuw werkjaar.Hoog tijd om opnieuw in te schrijven.

 

Maar eerst nog zorgen dat jullie er ook volgend jaar kunnen bij zijn: inschrijven dus! Let wel, huidige leden krijgen voorrang op nieuwe leden. Ook broers of zussen van huidige leden krijgen voorrang op nieuwe. We zijn genoodzaakt om per groep een maximum aantal kinderen toe te laten. Het is dus heel belangrijk tijdig in te schrijven.

 

Inschrijven voor het nieuwe werkjaar kunt u uiterlijk tot 20 juni 2020. Na deze datum worden de lijsten aangevuld met nieuwe leden of leden die op de wachtlijst staan.

Vooral op Dag van de Jeugdbeweging is de vraag groot naar een T-shirt met het logo van de Durvertjes. Daarom de mogelijkheid om samen met het inschrijvingsgeld een T-shirt te bestellen. Begin september kunnen deze kwalitatieve T-shirts gepast worden.

Om een beetje tegemoet te komen aan de activiteiten die door overmacht niet konden doorgaan, kunnen we voor de huidige leden een korting geven voor volgend werkjaar. Er zijn 2 mogelijkheden:

 

Of u kiest voor een korting van 15€ per kind. U betaalt 120€ (zonder T-shirt) – 135€ (met T-shirt).

Of u zegt, “Ik steun het Jeugdatelier en betaal graag de volle pot;)). U betaalt 135€ (zonder T-shirt) – 150€ (met T-shirt).

 

Een 3de kind uit hetzelfde gezin betaalt nog eens 20€ minder.

 

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen en door te sturen EN over te schrijven op onderstaand rekeningnummer. De inschrijving is pas definitief na het storten van het inschrijvingsgeld.

 

BE67 9731 9189 0787 met de vermelding ,,lidgeld met/zonder Tshirt + naam + voorna(a)m(en)’’ en dit voor 20 juni 2020.

 

Vele groeten, de monitoren

 

PS: Praktische vragen? info@durvertjes.be of 0479-288507